صلصة الطماطم:
- نسخن زيت الزيتون ونشوح التوم المفروم ونضيف عليه معلقه الصلصه ونقلبها لدقيقه ثم نضع عصير الطماطم والملح والسكر والفلفل ونتركها حتى تتسبك ثم نزود عليها كوب ماء ساخن ونتركها تغلى
الكفته :
- نخلط اللحمه مع البصل والبقسماط والبقدونس والبيضه والبهارات ملح وفلفل وبابريكا وكمون وندخلها التلاجه نص ساعه ونشكلها أصابع وفى طاسه غير لاصقه نسخنها كويس جدا ونحط فيها زيت الزيتون و نشوح الكفته يدوب تاخد لون
- نحمر صوابع البطاطس نص قليه
- فى صنيه الفرن نضع جزء من الصلصه ونرس الكفته والبطاطس ونضع عليها باقى الصوص ونضع شرائح الطماطم والفلفل وندخلها الفرن الساخن من قبل
منقول